понеділок, 28 листопада 2011 17:16

Жінки-водії нервують, якщо поруч з ними сидить чоловік

Жінки-водії нервують, якщо поруч з ними сидить чоловік

Дослідження британського Інституту прогресивних автомобілістів (Institute of Advanced Motorists, IAM) показало, що жінки за кермом починають нервувати, якщо поряд з ними сидить чоловік. Найчастіше молоді люди схильні до критики слабкої половини людства, причому претензії можуть бути найрізноманітнішими: неправильний стиль водіння, не той поворот, низька швидкість і багато-багато іншого. Усі ці фактори й те, що хтось постійно говорить під руку, не найсприятливішим чином впливають на дівчину, яка в даний момент знаходиться за кермом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За кермом Bentley, який розбив 8 машин на Хрещатику, сиділа донька Джарти

Наявність їхньої другої половинки в машині змушує жінок постійно нервувати, через що вони роблять безліч помилок, які стають головними причинами дорожньо-транспортних пригод. Проте представники сильної статі в цьому плані залишаються непохитні. Їх практично нічого не відволікає, тому в цьому випадку аварії менш можливі. Чоловіки також зізналися, що не прагнуть давати свою машину коханій, тому що вважають свій автомобіль занадто потужним для своєї другої половинки. Ось чому часом дівчата страждають від нестачі довіри з боку свого хлопця чи чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович на Херсонщині сів за кермо трактора

Проте чоловіки й жінки схожі в одному, в тому, що вони впевнені, що багато чого залежить від стилю поїздки. Чоловіки найчастіше опиняються за кермом, коли вирушають у далекі поїздки, наприклад, на автотрасах або магістралях саме вони керують автомобілем. Дівчата не беруться брати на себе таку відповідальність. У негоду також за кермом частіше виявляються чоловіки, ніж дівчата, які можуть не зорієнтуватися в тих чи інших умовах. Жінки часто відвозять малюків до школи, дитячі садки, на різні гуртки.

Зараз ви читаєте новину «Жінки-водії нервують, якщо поруч з ними сидить чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути