пʼятниця, 19 лютого 2016 16:56

З автомобілів Daewoo можуть зняти додаткове мито

З автомобілів Daewoo можуть зняти додаткове мито
фото: caravancenters.ru

Україна може відмінити додаткове мито на узбецькі автомобілі.

Цьому сприятиме те, що Узбекистан достроково скасував додатковий імпортний збір з українських товарів, який ця країна запровадила у відповідь на рішення української влади ввести імпортний збір у 2015 році. Про це повідомляє AUTO-Consulting.

Після того, як українська торгова надбавка перестала діяти з 1 січня цього року, Узбекистан достроково зняв свої відповідні заходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через нове спецмито автомобілі Daewoo подорожчають на 12% - експерт

Однак, Україна в листопаді рішенням Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі ввела додаткове мито 12,2% на нові автомобілі з Узбекистану.

Додаткове мито вводиться на нові легкові автомобілі з бензиновими двигунами об'ємом від 1,0 л до 2.2 л. Таке рішення було відповіддю на обмеження законних прав та інтересів суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності України - підприємств автомобілебудування на внутрішньому ринку цієї країни.

Тепер же відносини України та Узбекистану будуть розвиватися більш позитивно і варто очікувати також скасування додаткового мита на узбецькі авто. Нагадаємо, що в Україні представлені узбецькі авто марки Daewoo, які, швидше за все, повернуться на ринок під новим брендом Ravon.

Зараз ви читаєте новину «З автомобілів Daewoo можуть зняти додаткове мито». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути