пʼятниця, 02 грудня 2011 09:33

Volkswagen представив конкурента Audi Allroad
16

Фото: Фото: Авто.Вести.Ru, Екатерина Рзянина

Німецький концерн Volkswagen привіз на автосалон в Токіо відразу дві позашляхових новинки. Поруч з концептуальним кросовером, прем'єра якого стала сюрпризом, представлено Passat у "всешляховому" виконанні Alltrack.

Очікується, що конкурент Audi Allroad від Volkswagen з'явиться в продажу вже наступного року. Passat Alltrack повинен заповнити собою пропуск в модельному ряду марки між Passat Variant і Tiguan. Відрізнити його від вихідної моделі - Passat Variant - можна буде за відповідним всешляховим обвісом: передній і задній бампери нової конфігурації, розширювачі колісних арок і накладки з нефарбованого пластика.

Габарити Alltrack порівняно з Variant не збільшаться, але кліренс "всешляхового" універсалу все ж підросте. Надбавка становитиме 30 мм, за рахунок чого дорожній просвіт зросте до 195 мм. Крім того, завдяки цьому зміняться і кути в'їзду й з'їзду, а також кут рампи.

Alltrack буде оснащуватися як переднім, так і повним приводом, а моторна гамма включить в себе два турбовани бензинових (160 і 210 к.с.) і два турбодизеля (140 і 170 к.с.) силові агрегати. Передній привід залишиться прерогативою модифікації з найслабшим бензиновим мотором, повний привід 4Motion буде доступний для 140-сильної версії як опція, у решти Alltrack він увійде до списку стандартного устаткування. Крім того, універсал буде оснащуватися електронним асистентом, що полегшує їзду по бездоріжжю - система, запозичена у кросоверів марки, адаптує під бездоріжжя роботу електронних диференціалів, ABS, трансмісії та інших компонентів.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen представив конкурента Audi Allroad». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути