четвер, 04 серпня 2016 11:46

Volkswagen Polo нового покоління помітили на випробуваннях
9

Фото: motor1.com

Автомобіль Volkswagen Polo шостого покоління вже проходить випробування.

П'яте покоління компакта Volkswagen Polo з'явилося 7 років тому, отже не дивно, що виробник готує наступника. Його презентують 2017 року.

Прототип нового покоління Polo помітили в США. Тож новинку продаватимуть і в Північній Америці, повідомляє Auto Moto Club.

Незважаючи на сильний камуфляж, маскування не приховує збільшених розмірів, досить тільки подивитися на розміри задніх дверей і колісної бази. Це дасть більше вільного простору в салоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Volkswagen обігнав за продажами Toyota на світовому ринку

Говорити про дизайн доки рано. Це - ранній тестовий прототип, тому може мати деталі поточної моделі, але здвоєні вихлопні труби і литі колісні диски в стилі Golf GTI натякають на хот-хетч Polo GTI.

В основу шостого покоління популярної моделі увійде платформа MQB, точніше її найменша архітектура A0, яка дозволить автомобілю скинути масу, незважаючи на збільшені розміри. Новий VW Polo отримає асортимент з 3 - і 4-циліндрових турбованих агрегатів і міг би отримати гібридну силову установку.

Нагадаємо, нове покоління кросовера Volkswagen Touareg презентують навесні наступного року на Шанхайському автосалоні.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen Polo нового покоління помітили на випробуваннях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі