четвер, 31 жовтня 2013 17:35

Відділення Toyota привезе на тюнінг-шоу SEMA п'ять нових концептів
27

Американське відділення Toyota - фірма Scion анонсувала п'ять нових концептів , які готуються до дебюту на тюнінг- шоу SEMA. Чотири з них - особливі двухдверки FR- S (вони ж GT86 і Subaru BRZ ), що відрізняються незвичайним оформленням , доробками технічної частини і особливим оснащенням.

Перша модель, що одержала назву x FR -S ( чорно - оранжева) , розроблена за участю відомого діджея та продюсера Стіва Аокі. Автомобіль обзавівся повним дискотечним набором - професійним пультом мікшера, потужною аудіосистемою Pioneer, димогенератором і стробоскопами.

Другий концепт - FR- S Concept One (білий) - може похвалитися яскравим інтер'єром з карбоновими вставками, суворим аеродинамічним обвісом і ефектним спойлером і переналаштованою для треку підвіскою, проте його основною родзинкою став 500 -сильний турбодвигун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З молотка підуть унікальні спецверсії спорткарів Toyota Camry і Lexus LFA

Є серед новинок і варіант потужніший - бойовий FR- S від GReddy Performance (сірий ) з 750 "конячками".

Мабуть, самий витончений представник особливих Scion - FR- S Style J (сірий матовий) . Тут варто відзначити повністю переглянутий і, разом з тим, елегантний обвіс поряд з розкішним інтер'єром, де з'явилися нові високоякісні матеріали обробки.

Нарешті, п'ятий концепт - подовжена версія Scion xB. Оснащена "яблучним" моноблоком, точкою доступу Wi - Fi і телефоном з Hands -Free модель стала своєрідним міні -офісом на колесах.

Зараз ви читаєте новину «Відділення Toyota привезе на тюнінг-шоу SEMA п'ять нових концептів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути