понеділок, 18 листопада 2013 16:48

Ведучих телепередачі Top Gear позбавили водійських прав

Ведучих телепередачі Top Gear позбавили водійських прав

Французька поліція позбавила водійських прав на три місяці ведучих телепередачі Top Gear Джеремі Кларксона і Річарда Хаммонда.

Британці були зупинені місцевою поліцією за перевищення швидкості під час зйомок чергового DVD-фільму під назвою The Perfect Road Trip (Ідеальне подорож)

Як Кларксон написав у своїй колонці для видання Sun (її скріншот опублікована на порталі FinalGear), вони їхали по швидкісному шосе у Франції на Aston Martin Vanquish і Porsche 911 GT3. Обмеження на цій дорозі становила 130 кілометрів на годину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці на платній парковці облили кислотою десяток автомобілів

Джеремі їхав на Астоні 141 км/год, а Хаммонд - 143 км/ч. У якийсь момент вони не помітили знака обмеження швидкості в 90 км/год, після чого їх зупинив поліцейський.

В результаті, телеведучим було заборонено пересуватися по Франції протягом найближчих трьох місяців. Надалі автомобілями, на яких вони пересувалися, керували члени знімальної групи Top Gear, а решта епізодів були зняті в Італії.

Зараз ви читаєте новину «Ведучих телепередачі Top Gear позбавили водійських прав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути