субота, 05 березня 2016 11:23

В Україні продаватимуть дебютанта Женевського автосалону Corvette Grand Sport
7

Фото: caranddriver.com

У вересні цього року в Україні можна буде замовити абсолютно новий Corvette Grand Sport 2017 модельного року в модифікаціях купе і кабріолет.

На Женевському автосалоні 2016 відбувся європейський дебют нового Chevrolet Camaro 2016 модельного року. Сусідами на стенді Grand Sport стали три нові Camaro, два потужні Corvette Stingrays 2016 модельного року і два технічно вдосконалені Corvette Z06 і Z06 C7.R Edition. Про це повідомляє офіційний дистриб'ютор бренду Chevrolet в Україні, компанія "Дженерал Авто Груп", що входить до Корпорації УкрАВТО, передає AUTO-Consulting.

Він поєднує легку платформу, адаптований до треку аеродинамічний кузов, покришки Michelin і атмосферний двигун.

Це перша модель, що пропонує орієнтоване на трек шасі і елементи підвіски, та унікальні деталі екстер'єру й широку колію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Lotus привіз до Женеви найшвидшу Evora

Grand Sport у версії купе і кабріолет можна буде замовити в Європі вже з вересня.

У рамках Женевського автосалону 2016 Chevrolet також презентував абсолютно нову генерацію Chevrolet Camaro. Тепер європейські клієнти зможуть не тільки стати власником найновішого Camaro. Їм доступний автомобіль з найкращою віддачею, завдяки ряду змін в дизайні, продуктивності і технічній складовій.

Нагадаємо, на Женевському автосалоні компанія Nissan показала дві особливі версії Premium Concept популярних моделей кросоверів Qashqai та X-Trail.

Зараз ви читаєте новину «В Україні продаватимуть дебютанта Женевського автосалону Corvette Grand Sport». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути