Ексклюзиви
субота, 05 березня 2016 10:18

Nissan представив спецверсії Qashqai і X-Trail
7

Фото: Автоцентр

На Женевському автосалоні компанія Nissan показала дві особливі версії Premium Concept популярних моделей кросоверів Qashqai та X-Trail.

Автомобілі отримали назву Qashqai Premium Concept і X-Trail Premium Concept. Це дві різні моделі, проте їх об'єднують подібні колірні рішення, матеріали та дизайн, повідомляє Автоцентр.

Кросовери відіграють важливу роль в модельній лінійці Nissan на європейському ринку, і дві нові версії Premium Concept свідчать про прагнення Nissan розширити свою цільову аудиторію.

Qashqai Premium Concept підготувала дизайнерська група Nissan Design Europe (NDE), що базується в Лондоні, а X-Trail Premium Concept - розробка розташованого в Японії дизайнерського центру Nissan s Global Design Centre (GDC).

"Як піонер у цій сфері, компанія Nissan буде й надалі розширювати межі можливого і знаходити креативні рішення для задоволення потреб наших найвибагливіших клієнтів у Європі", - розповів Мамору Аокі, виконавчий директор з дизайну Nissan Motor Co.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійці презентували "заряджену" версію Fiat 500

Автомобілі версії Premium Concept символізують свіже прочитання теми підвищення привабливості моделей Nissan преміум-класу. Qashqai - це автомобіль для міського жителя, якому до вподоби культурно проводити вихідні в Женеві, Парижі чи Римі.

X-Trail призначений для авантюриста, який планує вилазки в Альпи чи Піренеї.

Моделі об'єднує проста і водночас насичена колірна гамма. Контраст чорного і білого кольорів з розкішним мідно-золотим надають кросоверам теплоти і елегантності.

Нагадаємо, Mitsubishi привезла у Женеву концепт-кар та три оновлені моделі.

Зараз ви читаєте новину «Nissan представив спецверсії Qashqai і X-Trail». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути