пʼятниця, 04 грудня 2015 11:41

У листопаді в Україні скоротився імпорт вживаних авто на 25%

У листопаді в Україні скоротився імпорт вживаних авто на 25%
фото: minfin.com.ua

У листопаді загальна кількість первинних реєстрацій вживаних автомобілів склала 2 532 шт. Таку інформацію оприлюднила асоціація "Укравтопром".

Порівняно з результатом жовтня цей показник скоротився на 25%. В сегменті легкових автомобілів первинні реєстрації зменшилися на 31% (всього зареєстровано 1 173 одиниці), в сегменті комерційних автомобілів – на 19% (1 259 одиниць), тоді як в сегменті автобусів зафіксовано зростання на 1% (100 одиниць).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продажі нових автомобілів в Україні продовжують знижуватися

Порівняно з листопадом минулого року первинні реєстрації вживаних легкових автомобілів показали чотириразове зростання, автобусів – зростання на 47%. В той же час зменшення числа реєстрацій в сегменті комерційних автомобілів становило 83%, що зумовило загальне зниження первинних реєстрацій вживаних автотранспортних засобів на 67%.

Найбільш популярним брендом серед вживаних легкових і комерційних автомобілів в листопаді був Renault (382 і 289 авто відповідно), серед автобусів – Mercedes-Benz (65 транспортних засобів).

Нагадаємо, Верховна Рада внесла до порядку денного сесії Законопроект "Про стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів".

Зараз ви читаєте новину «У листопаді в Україні скоротився імпорт вживаних авто на 25%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути