середа, 14 серпня 2013 18:42

Унікальний перевернутий Chevrolet Camaro взяв участь у заїзді
6

Фото: Фото: 98region

Людина, яка іменує себе Speedycop, створила незвичайний транспортний засіб, головною особливістю якого є перевернутий догори дном кузов.

Speedycop характеризує самого себе як "8-річна дитина, що застряг у тілі 40 річного чоловіка, який лише здатний причиняти в реальність божевільні ідеї".

Немає нічого дивного в тому, що така людина вирішила перевернути сумнозвісний Chevy Camaro 1999 року випуску, а потім випустити його на гоночну трасу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винахідник зібрав паперовий велосипед, який працює не гірше за звичайний

У той час як корпус цього транспортного засобу дійсно являє собою оригінальний Camaro, шасі його було запозичене у скромного Ford Festiva 1990 року випуску. Слабенький 1.3-літровий чотирициліндровий двигун цього хєтчбека, зрозуміло, не здатний додати унікальній конструкції будь-якої динаміки. Втім, в даному випадку продуктивність мало кого хвилює.

Своє перевернуте творіння винахідник виставив на участь у заїзді по гоночній трасі в Нью-Джерсі. На щастя, місцевих водіїв вже ніщо не могло здивувати, і аварій через несподіваного гонщика не сталось.

 

 

/media/video/511503/1_511503.flv

Зараз ви читаєте новину «Унікальний перевернутий Chevrolet Camaro взяв участь у заїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути