субота, 17 вересня 2016 20:43

Українські автомобілісти заблокували рух до Словаччини

Українські автомобілісти заблокували рух до Словаччини

Недалеко від Ужгорода власники автомобілів з іноземною реєстрацією перекрили єдину дорогу до Словаччини. Вони вимагають, щоб машинам з номерами Євросоюзу дозволили перебувати в Україні хоча б кілька місяців. Власники таких автомобілів змушені перетинати кордон раз в 5 днів.

Про це повідомляє "ТСН".

"Митник мене хоче бачити кожні п'ять днів. Скажіть, людина, що порушив закон – на нього почепили браслет і вона раз у місяць може прийти і відзначитися. А ми кожні п'ять днів", - обурений учасник акції протесту Юрій Качур.

Це вже не перша подібна акція протесту. Раніше водії блокували контрольно-пропускні пункти на кордонах з іншими державами. Але за такі ініціативи їх штрафували правоохоронці. Тепер, щоб уникнути покарання, активісти стоять в 150 метрах від КПП. Поліції пояснюють, що їх машини раптово зламалися або затихли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці почали купувати більше автомобілів

Рух між Україною та Словаччиною в Ужгороді паралізовано вже 10 годин. Інші пункти пропуску на Закарпатті працюють у звичному режимі.

"Ми будемо стояти до останнього. Ми вже третій раз збираємося. Тоді була зима. Так що можемо постояти", - говорить учасник говорить учасник акції протесту Олександр Груздєв.

Нагадаємо, у пунктах пропуску на кордоні з Польщею станом на 22:00 15 вересня в чергах стояли 840 автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Українські автомобілісти заблокували рух до Словаччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути