четвер, 07 квітня 2011 11:40

Українськими "Богданами" зацікавилися в Габоні

Українськими "Богданами" зацікавилися в Габоні

Габонська Республіка зацікавлена в постачанні та організації на своїй території великовузлової зборки автобусів, а також легкових і комерційних автомобілів виробництва корпорації "Богдан".

Про це заявив Міністр закордонних справ Габонської Республіки Поль Тунгі під час робочого візиту в Україну, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Як повідомив прес-секретар корпорації "Богдан" Сергій Красуля, Міністр закордонних справ Габонської Республіки відвідав корпорацію "Богдан" і оглянув модельний ряд компанії. У результаті були досягнуті попередні домовленості щодо організації великовузлового складання автобусів малого і середнього класу на території Республіки.

Подальшими переговорами буде займатися Міністерство закордонних справ України.

Нагадаємо, 6-7 квітня в Україні з робочим візитом перебуває Міністр закордонних справ Габонської Республіки Поль Тунгі.

Програмою візиту передбачені переговори Тунгі з Міністром закордонних справ України Костянтином Грищенком і підписання протоколу про політичні консультації між зовнішньополітичними відомствами двох країн.

Крім того, заплановано відвідання Тунгі Торгово-промислової палати України, Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП), АНТК ім. Антонова, ДК "Укроборонпром".

Зараз ви читаєте новину «Українськими "Богданами" зацікавилися в Габоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути