четвер, 11 лютого 2016 14:32

У Львові будуть модернізувати Hummer

У Львові будуть модернізувати Hummer
topwar.ru

Використовуючи запатентовані технології американської компанії, українці модернізуватимуть автомобілі Hummer на підприємствах "Укроборонпрому".

Американська компанія Textron Systems і "Укроборонпром" підписали угоду про створення спільного підприємства з постачання в Україну модернізованих за програмою SCTV бронеавтомобілів Hummer і подальшої модернізації такої техніки в Україні. Зокрема, таке виробництво облаштують на потужностях Львівського бронетанкового заводу. Про це повідомив заступник голови державного концерну "Укроборонпром" Денис Гурак, передає ЛІГА.net.

"До кінця цього року будуть створені три дослідні зразки, а в 2017 році планується вийти на серійне виробництво", - повідомив він.

Мова йде про модернізацію бронеавтомобілів з усього світу. Їх число оцінюється близько 280 тис. Програма модернізації має, зокрема, поліпшити технічні характеристики українських бронетранспортерів. Оновлена техніка матиме посилене шасі. Вдасться підвищити рівень захисту техніки від ураження боєприпасами і осколками.

Нагадаємо, у березні 2015 року США передали Україні 10 бронеавтомобілів Hummer.

Зараз ви читаєте новину «У Львові будуть модернізувати Hummer». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути