пʼятниця, 20 листопада 2015 10:45

У Києві знесли один зі столичних авторинків
5

Авторинок на Подолі
Фото: facebook.com/ivan.klipa
Авторинок на Подолі
Авторинок на Подолі
Авторинок на Подолі
Авторинок на Подолі

У Києві знесли авторинок на Подолі. Про це повідомляє AUTO-Consulting.

Як повідомив директор КП "Київблагоустрій" Іван Кліпу, його працівники приступили до знесення незаконно побудованого авторинку на вул. Межигірській, 78а площею більше 5 тисяч квадратних метрів.

За словами Кліпи, авторинок був розміщений на місці, викупленому містом 2008 року за 50 мільйонів гривень для будівництва гілки виходу з метрополітену на Подільсько-Воскресенському мосту і далі на Троєщину.

"Якби ринок запрацював, проект будівництва метро на Троєщину не реалізувався б ніколи. На цей час земля фактично належить метрополітену", – зазначив Кліпу.

Захищати майже побудований авторинок прибули представники забудовника, серед яких і екс-депутат Київради від Блоку Черновецького Олексій Самохін. Він відкрив стрілянину із травматичного пістолета.

Зі слів Самохіна, працівникам, а також поліції були пред'явлені копії декларації на будівництво, на місці пред'явили оригінал свідоцтва на власність. Однак, незважаючи на це, знесення будівель продовжився.

В настоящий момент проводим снос незаконно построенного авторынка на ул. Межигорская 78а площадью более 5000 метров квад...

Posted by Иван Клипа on 19 ноября 2015 г.

Нагадаємо, метро на Троєщину обіцяють побудувати з 2008 року. Нинішній мер Віталій Кличко 2014 року обіцяв добудувати метро на Троєщину через три роки, до 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «У Києві знесли один зі столичних авторинків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути