Ексклюзиви
середа, 16 березня 2016 14:48

ТОП-8 серійних кросоверів Женевського автосалону
8

У Женеві завершилось світове мотор-шоу, де представили автомобільні новинки. Серед усіх експонатів багато уваги приділяли кросоверам, які стають дедалі популярнішими.

Gazeta.ua пропонує вісім найцікавіших серійних кросоверів Женевського автосалону.

SsangYong Tivoli XLV

Автор: indianautosblog.com
 

7-місний кросовер Tivoli XLV став довшим на 235 мм, а об'єм багажника - до 720 л. SsangYong Tivoli XLV оснащуватимуть 1,6-літровим бензиновим двигуном, потужністю 128 к. с. з максимальним крутним моментом 160 Нм. Дизельна версія представлена 1,6-літровим мотором, потужністю 115 к. с., але з максимальним крутним моментом 300 Нм. У парі з двигуном працюватиме або 6-швидкісна механічна трансмісія, або 6-ступенева автоматична коробка передач.

Subaru Forester

Автор: autocar.co.uk
 

Оновлену модель оснастили адаптивною оптикою, а в дорогих версіях замість газорозрядних ламп використають світлодіоди. Салон кросовера Forester тепер має новий декор і оздоблення внутрішніх дверних ручок та частин центральної консолі високоякісними матеріалами. Тепер салон обладнали підігрівом керма і задніх сидінь.

Ford Kuga

Автор: indianautosblog.com
 

Акцент у новинці зробили на сучасній інформаційно-розважальній системі Ford SYNC 3. Вона стала інтуїтивно зрозумілою і простою у використанні. Новий інтерфейс вперше дозволяє масштабувати зображення на сенсорному екрані двома пальцями і "перегортати" сторінки, переходячи до нових функцій. Екстер'єр моделі відрізняється новою трапецеподібною решіткою радіатора і біксеноновими фарами зі світлодіодними LED денними ходовими вогнями. SUV оснащений 1,5-літровим дизельним двигуном TDCi потужністю 120 к. с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядає стенд Subaru на Женевському автосалоні

Toyota C-HR

Автор: indianautosblog.com
 

Це абсолютно нова модель Toyota. Ймовірно, у дилерів цей автомобіль з іншою назвою, але поки відомо, що нова модель створена із застосуванням архітектури TNGA. Цю платформу раніше використали на новому поколінні гібрида Prius. Кросовер Toyota C-HR, крім 122-сильної гібридної силової установки, буде доступний для замовлення з традиційними двигунами. Зокрема модель пропонуватимуть із бензиновим турбомотором 1.2 л потужністю 116 к. с. Про інші силові установки поки що невідомо.

Audi Q2

Автор: inautonews.com
 

Назва моделі не була відома до прем'єри через претензії Fiat Chrysler щодо назви Q2. Все ж Audi вдалось відстояти у концерну Fiat Chrysler цю назву. Базовим двигуном Audi Q2 стане трициліндровий 116-сильний бензиновий двигун об'ємом один літр. Крім того, кросовер будуть пропонувати з 1,4-літровим турбодвигуном. Топова версія буде розвивати 190 кінських сил. Дизельна лінійка включить 1,6-літровий двигун потужністю 116 сил, а також дволітрові агрегати, що видають 150 або 190 сил. Трансмісії – шестиступінчаста "механіка" або "робот" S tronic з двома зчепленнями.

Mazda CX-3

Автор: autoevolution.com
 

Невеликі розміри CX-3 допоможуть марці конкурувати в класі компактних кросоверів, які зараз стають популярними. Для європейського ринку Mazda CX-3 оснащуватимуть 1,5-літровим "дизелем" SKYACTIV-D і 2-літровим бензиновим двигуном SKYACTIV-G. У парі з ними будуть працювати 6-ступінчаста автоматична коробка передач SKYACTIV-Drive і механічна SKYACTIV-MT.

Seat Ateca

Автор: autoevolution.com
 

Перший в історії марки кросовер оснащуватимуть переднім та повним приводом. Двигуни пропонують як дизельні, так і бензинові. Дизельні турбодвигуни мають потужність від 115 до 190 к. с. Базовий Seat Ateca отримав 1.0-літровий трициліндровий мотор з шестиступеневою механічною коробкою передач. Також у моторну гаму увійшов 1.4-літровий двигун потужністю 150 к. с. з функцією деактивації двох з чотирьох циліндрів при малих навантаженнях і семідіапазонний "робот" DSG з двома зчепленнями.

Maserati Levante

Автор: overboost.today
 

Також на Женевському автосалоні відбувся дебют першого SUV в історії марки Maserati. В інтер'єрі кросовера використали високоякісну шкіру та шовкові тканини від Ermenegildo Zegna. Їх спеціально створили на фабриці Zegna в Тріверо. Levante має 5 рівнів налаштування кліренсу і 6 різних функцій налаштування жорсткості. Можна вибрати налаштування як для комфортної і спокійної їзди, так і для більш спортивної. Позашляховик пропонують із 3-літровим бензиновим двигуном V6 твін-турбо потужністю 350 к. с. або 430 к. с., або ж з 3-х літровим дизельним двигуном V6, потужністю 275 к. с.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-8 серійних кросоверів Женевського автосалону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути