середа, 23 грудня 2015 08:59

ТОП-5 новорічних подарунків до тисячі гривень для автолюбителів
5

Для водіїв потрібно обирати подарунки залежно від їх стилю життя та водіння. Для автовласників, які постійно перебувають у розїздах підійдуть пристосунки, що зроблять подорож комфортнішою. Для офісних працівників можна обрати нейтральний подарунок або щось із засобів першої необхідності.

Gazeta.ua підібрала 5 товарів, які можна подарувати автовласників, а їх ціна не перевищить тисячі гривень.

Автомобільний інвертор. Він перетворює напругу 12В на 220В. Для використання з автомобільним акумулятором. Є два типи підключення інвентора: через клеми від акумулятора напряму та від "прикурювача". Перший варіант унеможливлює функціональність під час руху, але дає більшу напругу, ніж другий. Ціни коливаються від 700 до 1300 грн, але є й дорогі варіанти.

  Автомобільний інвертор
Автомобільний інвертор

Датчик тиску шин. Цей пристрій попередить водія про замалий чи завеликий тиск у шині. Корисний подарунок для тих, хто не має звички візуально перевіряти технічний стан автомобіля перед кожним виїздом. Середня ціна датчиків з брелком-індикатором — 900 грн.

  Датчик тиску шин
Датчик тиску шин

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно прогрівати авто взимку

Масштабна модель. Це найнейтральніший поданунок для автовласників. Найважче підбрати маштаб моделі. Найпопулярніший маштаб — 1:43. В цьому сегменті й найбільший вибір марок та моделей. Така модель коштує близько 300-400 грн. Автомобілі у більшому маштабі мають кращу деталізацію і в них відчиняються усі двері, капот та багажник. Моделі у маштабі 1:18 можуть коштувати і 3 тис грн.

  Scale Model Toyota RAV4
Scale Model Toyota RAV4

Окуляри для нічного водіння та роботи за комп'ютером. Лінзи забезпечать комфорт при водінні в сутінках, в туман, в умовах поганої видимості і вночі, а також захищають очі в екстремальних ситуаціях. Орієнтовна вартість 700 грн.

  Окуляри для водіїв
Окуляри для водіїв

Іммобілайзер. Це пристрій, що блокує запуск двигуна автомобіля. Іммобілайзер підйде для подарунку автовласникам, які мають сигналізацію, але не встановили цієї системи захисту від крадіжки. Ціни коливаються від 500 до 4 тис грн, але з ціною близько тисячі гривень є багато пропозицій на ринку.

  Іммобілайзер
Іммобілайзер
Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 новорічних подарунків до тисячі гривень для автолюбителів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути