вівторок, 12 квітня 2016 17:36

Tesla відкликає майже 3 тисячі позашляховиків

Tesla відкликає майже 3 тисячі позашляховиків
фото: varlamov.ru

Американська компанія Tesla Motors оголосила про відкликання 2,7 тис. позашляховиків Model Х.

Компанія відкликає авто, які продали у США до 26 березня. Причина відкликання — несправність третього ряду крісел, повідомляє Ліга. Бізнес.

Як відзначає виробник, крісла можуть скластся вперед, що стане причиною травматизму пасажирів цього ряду.

Проблему виявили в ході внутрішнього тестування машини до початку її поставок в Європу. Наразі компанія не отримувала інформацію про нещасні випадки, пов'язаних з дефектом кріплення сидінь.

У Tesla заявили, що планують усунути проблему в автомобілях протягом наступних п'яти тижнів, а поки просять пасажирів тимчасово утриматися від сидіння в кріслах останнього ряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер опублікував відеоогляд Tesla Model X

Це перше відкликання моделі Model X, але не перший для Tesla. У 2015 році компанія відкликала всі 90 тисяч седанів Model S для перевірки ременів безпеки передніх сидінь.

Нині Tesla намагається наростити виробництво електрокара Model X вартістю $81 тис. У компанії повідомили, що в кінці березня виробництво позашляховика вже досягло 750 автомобілів на тиждень. Крім цього, в планах Tesla запустити в кінці 2017 року свій наступний електромобіль Model 3: п'ятимісний седан, на який вже є близько 325 тис. попередніх замовлень.

Нагадаємо, у перший день після світової прем'єри електромобіля Model 3, компанія Tesla Motors змогла заробити $180 млн за рахунок неповернутих депозитів в $1 тис за попереднє замовлення новинки.

Зараз ви читаєте новину «Tesla відкликає майже 3 тисячі позашляховиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути