пʼятниця, 19 серпня 2016 13:05

Стартували продажі версії Citroеn C4 Cactus для серфінгістів

Стартували продажі версії Citroеn C4 Cactus для серфінгістів

В Україні почали продавати спеціальну версію Citroеn C4 Cactus Rip Curl.

Машину створили у співпраці з компанією-лідером світу серфінгу Rip Curl, повідомляє InfoCar.

Citroеn C4 Cactus Rip Curl максимально підготовлений для пригод - є фірмові накладки Airbump для захисту кузова від подряпин і дрібних пошкоджень; для цієї ж мети служать накладки на колісних арках і захисні пластини "металик" в бамперах (ексклюзив для C4 Cactus Rip Curl). Пофарбовані в білий колір рейлінги на даху готові перевозити дошку для серфінгу або каяк, лижі, сноуборд і велосипеди. Крім того, Citroеn C4 Cactus Rip Curl виділяється двоколірними 17-дюймовими колісними дисками, а також оригінальними стікерами Rip Curl на задній стійці даху і передніх крилах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французи представлять спецверсію C4 Cactus

Новинка побудована на базі максимальної версії SHINE, яка містить: центральний сенсорний РК-дисплей (мультимедія та GPS-навігація); клімат-контроль + датчики світла і дощу; пакет City Camera (камера заднього виду + задні датчики паркування); системи ESP і ABS; 6 подушок безпеки. Спецверсія Citroеn C4 Cactus Rip Curl додатково порадує: пакетом Park Assist (передні датчики паркування + визначення вільного місця + допомога під час паркування); ексклюзивна декоративна обробка Pulp Orange на ременях безпеки, динаміках аудіосистеми, килимках.

Спецверсія Citroеn C4 Cactus Rip Curl доступна з потужним і економічним дизельним двигуном e-HDi 92 S&S і роботизованою КПП з кнопковим селектором Easy Push і можливістю роботи в автоматичному режимі.

Ціна Citroеn С4 Cactus Rip Curl – від 800 тис. грн.

Нагадаємо, компанія Citroen 2014 року в Женеві представила серійний C4 Cactus і його оффроуд-версію Aventure.

Зараз ви читаєте новину «Стартували продажі версії Citroеn C4 Cactus для серфінгістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути