неділя, 14 серпня 2016 16:31

Стартували продажі нової марки автомобілів Ravon

Стартували продажі нової марки автомобілів Ravon
autocentre.ua

В Україні почалися продажі доступною легковика під новим брендом Ravon.

Нова модель автомобіля під маркою Ravon, яку створили на базі Chevrolet Spark, буде коштувати в Україні від 175 тис. грн, повідомляє Автоцентр.

11 серпня в Україні відбулася офіційна презентація нового автомобільного бренду Ravon. Модельний ряд бренду Ravon, який прийшов на зміну марці Uz-Daewoo, буде полягати в Україні з двох вже відомих моделей — Gentra, Matiz і однією новою — R2. Ravon R2 відрізняється від Chevrolet Spark облицюванням радіатора, а також оновленим салоном. Під капотом — 1,25-літровий 85-сильний двигун, що відповідає екологічним нормам Євро 5. Мотор виготовив General Motors Powertrain Uzbekistan.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні стартує продаж оновленої Toyota Corolla

Ravon R2 у всіх комплектаціях оснащується чотириступінчастою автоматичною коробкою передач. В базовій комплектації Comfort новинка обладнана двома подушками безпеки, ABS, електропідсилювачем керма, центральним замком.

Починаючи з комплектації Optimum, покупцям в якості додаткової опції пропонують до шести подушок безпеки (комплектація Elegant), іммобілайзер, парктронік, обігрів бічних дзеркал і лобового скла, кондиціонер.

Нагадаємо, на українському ринку представлять новий бренд авто.

Зараз ви читаєте новину «Стартували продажі нової марки автомобілів Ravon». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути