вівторок, 20 серпня 2013 11:06

Старенький Ferrari був проданий за 27,5 млн. доларів

Раритетний суперкар Ferrari 275 GTB на американському аукціоні продали за рекордну суму в 27,5 мільйонів доларів. Цей автомобіль став найдорожчим в історії марки.

Що стосується аукціонного лота, це червоний кабріолет Ferrari 275 GTB / 4 NART Spider 1967 випуску. З конвеєра зійшло всього 9 таких машин. Після прем'єри йому було присвоєно звання спортивного автомобіля, що доставляє найбільше задоволення в світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трактор і контрабандний Ferrari - рейтинг найкрутіших поліцейських машин

Проданий екземпляр належав родині Едді Сміта, засновника торгової фірми National Wholesale Company. Особа покупця не розголошується.

Всі виручені кошти екс-власник має намір направити на благодійність. Проданий Ferrari став другим у списку найдорожчих автомобілів і найдорожчим серед марки Ferrari. Рекорд максимальної ціни, коли-небудь відданої за один автомобіль, зберігається за Bugatti Type 57SC Atlantic 1936 і становить 8 млн. доларів.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Старенький Ferrari був проданий за 27,5 млн. доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути