пʼятниця, 15 листопада 2013 13:27

Стала відома найпопулярніша марка китайських автомобілів в Україні
12

Китайські легкові автомобілі марки JAC за результатами продажів у жовтні зайняли 36-е місце, повідомляє AUTO-Consulting. Дебютант українського ринку сходу обійшов по продажах інші китайські марки. Всього з дня презентації у вересні понад 100 примірників легкових JAC знайшли своїх українських власників.

Паралельно з цим активно налагоджується виробництво автомобілів JAC в Україні. Вже 7 грудня новенькі кросовери JAC J5 і седани JAC S5 зійдуть з конвеєра заводу "Богдан" у Черкасах. Стрімким стартом абсолютно нова для України марка зобов'язана широкому модельному ряду, який включає п'ять моделей.

Лідером продажів став седан JAC J5 з ціною від 104900 грн. Кросовер S5 українського виробництва ще не з'явився в продажу, але ціна вже є - від 139 тис. грн. На сьогоднішній день у всіх обласних центрах України працює вже більше 20-ти офіційних дилерських центрів JAC, які здійснюють продаж та обслуговування автомобілів. У 2014 році планується відкриття ще 30-ти дилерських центрів по всій Україні.
Зараз ви читаєте новину «Стала відома найпопулярніша марка китайських автомобілів в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі