вівторок, 19 вересня 2017 12:06

Створили бота, який шукає найдешевші поїздки на Uber-таксі

Киянин Антон Бібля створив Telegram-бота, який безкоштовно моніторить ціну поїздок на таксі.

"Зустрічав подібний функціонал у вигляді додатку, але, як на мене, це занадто громіздко. Реалізація через чат-бот - найпростіше і найшвидше рішення", - пояснює автор.

Автор: Еспресо
  Бот спілкується з користувачем додатку у жартівливій формі
Бот спілкується з користувачем додатку у жартівливій формі

Щоб слідкувати за змінами цін, потрібно у додатку Telegram знайти @shuberbot і скинути йому дві локації - точку А і точку В, пише "Еспресо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Uber запустив додаткову послугу

Якщо до цього маршруту у той момент застосували піковий коефіцієнт, бот повідомить користувача про зниження ціни, як тільки вона відбудеться. Якщо ж на цьому маршруті немає високої вартості, бот повідомить про це і видасть стандартну ціну.

Чат-бот спілкується українською та російською мовами (на вибір користувача) у жартівливій формі, використовуючи жаргонні фрази.

Збільшилася вартість низки послуг сервісу таксі Uber для киян. З 12 вересня сервіс виклику таксі Uber підняв вартість поїздки у Києві на сервіс uberX і сервіс поїздок на автомобілях преміум-класу UberBlack, повідомила компанія на офіційному сайті. Так, тарифи на поїздки з uberX у Києві збільшені до 0,66 грн замість 0,45 грн за хвилину поїздки. Вартість інших складових uberX залишається без змін: подача - 20 грн, ціна за 1 км - 5 грн, мінімальна вартість поїздки - 25 грн.

Зараз ви читаєте новину «Створили бота, який шукає найдешевші поїздки на Uber-таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути