середа, 21 червня 2017 13:06

Створили нову українську вантажівку для військових

Створили нову українську вантажівку для військових
Нове авто "Богдан" здатне долати водні перешкоди глибиною до 50 см і підйоми до 60% Фото: mmr.net.ua

Компанія "Богдан Моторс" розсекретила нову багатоцільову вантажівку Богдан (КІА) КМ-450 (4×4).

Про це повідомляє mmr.net.ua.

Автомобіль маневрений як на твердій поверхні, так і на пересіченій місцевості. Богдан (КІА) КМ-450 (4×4) здатний долати водні перешкоди глибиною до 50 см і підйоми до 60%. Завдяки тому, що кліренс авто 25 см, "Богдан" може рухатися по глибокій колії.

Авто має дизельний двигун Hyundai D4D корейського виробництва . Його об'єм 3,9 л, потужність - 139 кінських сил. "Богдан" здатний розганятися до 104 км/год. При цьому, його вантажопідйомність – 2,5 т.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На заводі "Богдан" випустили бронемашину для військових

Богдан (КІА) КМ-450 спеціально сконструювали для військових. Його можна використовувати як базу для різних армійських машин: автомобіля управління вогнем артилерії, санітарного автомобіля, автомобіля зв'язку, лабораторії на колесах, легкої системи залпового вогню або протитанкових комплексів.

Корпорацію "Богдан" створили в лютому 2005 року. Виробничі потужності корпорації "Богдан" дозволяють сьогодні виготовляти 120–150 тис. легковиків, до 9 тис. автобусів та тролейбусів у всіх класах, а також близько 15 тис. вантажівок та спеціалізованої техніки.

У 2015-му спеціально для військових там розробили бронемашину БАРС- 8. За основу взяли модель 2014 року. У 2017 році автозавод "Богдан" передав 10 санітарних автомобілів, виготовлених на замовлення Міністерства оборони України.

Зараз ви читаєте новину «Створили нову українську вантажівку для військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути