вівторок, 05 січня 2016 11:12

Скільки коштують найдешевші ретро автомобілі в Україні
7

Ретро автомобілі в Україні можна придбати від 5 тис грн, але на реставрацію тоді піде більше 50 тис. Якщо зруйнований автомобіль продають за 8-10 тис грн, то відреставрований аналог дешевше 70 тис. грн буде важко знайти. Найдешевші автомобілі, яким понад 40 років, зараз радянські. В цьому сегменті є великий вибір.

Gazeta.ua підібрала найбюджетніші варіанти для шанувальників старих автомобілів.

ГАЗ 21 "Волга" 1962 року випуску.

 

Автор вказав, що авто постійно в експлуатації. На автомобілі стоїть рідний двигун з пробігом 40 тис. км. По кузову є нюанси, але він не гнилий.

На формумах є необхідні запчастини для цієї моделі. В цьому автомобілі є великий плюс - його оснастили "інородними" запчастинами. Це спростить та здешевить процес реставрації. Цінник - 28,8 тис грн.

"Москвич-401" 1955 року випуску.

 

Автомобіль на ходу та зареєстрований у ДАІ. Стан наближений до ідеального. Автомобіль вже відновлювали, тому роботи, щоб довести до повного оригіналу, потрібно виконати не багато. Ціна майже 72 тис грн.

"Москвич-407" 1959 року випуску.

 

Автомобіль з двигуном 1,3 коштує 24 тис грн, але власник обіцяє поторгуватися. Всі декоративні хромовані елемента кузова збережені, тож якщо буде бажання оновити вигляд автомобіля - в цьому не виникне великих проблем.

Opel Kapitan 1940 року випуску.

 

Дуже раритетний, але занедбаний автомобіль. Відсутній салон, світлові елементи, оздоблення екстер'єру та багато важливих запчастин. Кузов потребує ремонту. Запчатстини для цієї моделі потрібно шукати закордоном, тому є ймовірність, що реставрація Kapitan стане "довгобудом", не кажучи вже фінансові витрати. Ціна 42 тис грн.

ЗАЗ-965 1970 року випуску.

 

Легендарний український автомобіль із заднім розташуванням двигуна. Цей екземпляр продають у Львові менше, ніж за 17 тис грн. Детально про стан власник розповість по телефону, але в оголошені вказано, що авто в нормальному стані.

Willys MB 1943 року випуску.

 

Армійський джип продають за 72 тис грн. Автомобіль потребує реставрації. Він на ходу, але двигун від радянського авто. Документи зразка 50-х років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Maserati за $20 тисяч та Porsche за 15 — вторинний ринок елітних авто

ГАЗ М20 "Побєда" 1951 року випуску.

 

Все рідне, крім двигуна. Він від ГАЗ 21 "Волги". Гаражне зберігання, відмінний варіант для реставрації. Власник переконує, що в авто ідеальна геометрія кузова. Днище не гниле. Ціна менше 24 тис грн.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштують найдешевші ретро автомобілі в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути