четвер, 10 травня 2018 17:55

Rolls-Royce випустив найдорожчий позашляховик
9

Фото: auto.tsn.

Компанія Rolls-Royce показала найдорожчий позашляховик у світі - Cullinan.

Модель розрахована на багатих покупців. Вартість авто - від €320 тис., пише auto.tsn.

Новинку побудували на алюмінієвій платформі "Архітектура розкоші". Розміри Cullinan - 5341 х 2164 х 1835 мм. Колісна база - 3295 мм. Маса кроссовера - 2,6 тис. кг.

Авто має повнопривідну систему зі спеціальним режимом використання всього крутного моменту на утрудненому бездоріжжі. Завдяки цьому машина вільно долає безпуття, їде по гравію, мокрій траві, снігу і піску.

В оздобленні салону використали шкіру і дерево. Авто має 2 цифрових дисплеї. Водійське крісло оснастили опаленням і вентиляцією з безліччю можливостей для регулювання. Приладова панель повністю цифрова. На передній консолі великий сенсорний екран.

Другий ряд доступний у двох конфігураціях: з двома роздільними кріслами або диваном на трьох осіб. Багажник і задні сидіння розділені скляною перегородкою. Багажник позашляховика на 560 л. При розкладених кріслах його місткість збільшується до 1930 л.

Під капотом авто - модернізований 6,75-літровий двигун V12. Мотор розвиває 563 к.с. Максимальна швидкість машини - 250 км/год. Авто витрачає 15 л пального на 100 км шляху.

Cullinan оснастили новітніми системами допомоги і безпеки. Серед таких функція попередження про людей і тварин на дорозі, система нічного бачення, 4-камерна система з панорамним оглядом, активний круїз-контроль, асистенти попередження про зіткнення і перехресному русі, виїзді з смуги руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наввипередки з торнадо": як рекламують найшвидші автомобілі світу

У салоні є Wi-Fi, п'ять USB-портів. Їх можна використовувати для зарядки електронних пристроїв.

Американська дослідницька компанія Wards Auto назвала найкращі автомобільні інтер'єри нинішнього року. У рейтинг увійшли моделі різних автомобільних брендів світу.

Зараз ви читаєте новину «Rolls-Royce випустив найдорожчий позашляховик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути