понеділок, 25 січня 2016 14:39

Ролик Acura визнали найкращою рекламою на ТБ

Ролик Acura визнали найкращою рекламою на ТБ
rizzaacura.com

Організація One Show визнала ролик Acura однією з кращих телевізійних реклам 2015 року. Про це повідомляє AUTO-Consulting.

Рекламу "The Test" обрали як найкреативнішу. Нагороду вручили представникам Acura в рамках Північноамериканського Міжнародного Автосалону. Ролик "The Test" був частиною рекламної кампанії, сфокусованої на досягненнях Acura в області безпеки. Марка стала першим і єдиним брендом, який заробив найвищі нагороди для всієї лінійки моделей: 5 зірок від Національного управління безпекою руху на дорогах (NHTSA), Програми оцінки нових автомобілів NCAP і рейтинг TOP SAFETY PICK+ від Страхового Інституту дорожньої безпеки США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 креативних реклам американських авто

Ролик показує підготовку автомобіля до проведення краш-тесту. Інженер садовить у кросовер MDX манекени, які виглядають в точності як живі люди. Примітно, що в якості піддослідних у його уяві виступають він і його сім'я. Таким чином, метафорично показана концепція підходу Acura до безпеки пасажирів.

Зараз ви читаєте новину «Ролик Acura визнали найкращою рекламою на ТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути