середа, 20 березня 2024 11:46

Renault готує новий бюджетник на заміну Dacia Logan

Еволюційним спадкоємцем Renault Logan стане нова Dacia.

Новинка Dacia C-Neo матиме просторий салон та сучасне оснащення, пише Motors Actu.

"Автокомпанія Renault відмовилася від бюджетної моделі Logan, хоча на деяких ринках досі і є її аналог. Новий же автомобіль під назвою Dacia C-Neo збудують у рамках доступної для бюджетних моделей архітектури, зокрема на компонентах нових кросоверів Duster і Bigster. Це дозволить уніфікувати деталі та здешевити конструкцію. Новинка успадкує візуальний стиль, але буде низьким хетчбеком із довжиною кузова близько 4,6 метри", - сказано в повідомленні.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, який вигляд може мати Nissan Altima нової генерації

Dacia C-Neo може з'явитися навіть раніше, ніж великий кросовер Bigster - приблизно наприкінці 2024-го або на початку 2025 року. Великий розмір новинки дозволить запропонувати пасажирам просторий інтер'єр. Виробник поки що тримає в таємниці кількість рядів крісел.

Бюджетне авто з цінником у межах €20 тис. запропонують із гібридними силовими установками. Також може з'явитися версія з ГБО.

 

Безпілотний електрокар від компанії Apple не з'явиться на авторинку найближчим часом. Компанія повністю згорнула плани зі створення електромобілів (EV) після 10 років роботи над цим проєктом.

Зараз ви читаєте новину «Renault готує новий бюджетник на заміну Dacia Logan». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути