понеділок, 07 серпня 2017 14:00

Розсекретили, як виглядатиме новий Volkswagen Jetta

Перші фотографії седана нового покоління німецького автогіганта Volkswagen з'явилися в інтернеті. Цей зразок нового компактного седана призначений для північноамериканського ринку, зазначили в automotoclub.info.

Автор: Autologia
  Volkswagen Jetta став просторішим
Volkswagen Jetta став просторішим

Помітно, що седан став більшим. Відомо, що замість задньої підвіски він отримав балку. Автомобіль став просторішим усередині. Збільшився і об'єм багажника. Jetta 2018 року отримає кілька нових опцій: діодні фари, віртуальну панель приладів, Wi-Fi.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надшвидкий вітчизняний бронеавтомобіль тестують на дорогах

Найімовірінше, що на європейському ринку це авто пропонуватимуть з бензиновими турбомоторами об'ємом 1,0 л (потужністю 95 і 115 к. с.) і об'ємом 1,5 л (130 і 150 к. с.). Також українські автолюбителі зможуть придбати турбодизелі об'ємом 1,6 л (116 к. с.) і 2,0 л (150 к. с.), пише Autocentre.ua

Автор: Autologia
  Volkswagen Jetta 2018
Volkswagen Jetta 2018

Виробник планує представити новий седан у грудні цього року, а поки що його тестують у Китаї.

У черзі на зміну поколінь - Aston Martin Vantage зразка 2005 року. Його роблять на підприємстві у Воркширі, але вже у кінці цього року з'явиться його наступник. Він називатиметься Vantage. До цього публіка бачила прототипи під виглядом моделі DB11. На випробування вийшов закамуфльований варіант, але вже з власним кузовом.

Зараз ви читаєте новину «Розсекретили, як виглядатиме новий Volkswagen Jetta». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути