четвер, 30 червня 2011 10:18

Придбати триколісний спорткар від Morgan захотіли вже майже 500 людей
8

Фото: Фото: Morgan

Виробник екзотичних спорткарів Morgan, що створює нео-ретро-моделі, заявляє, що його триколісний Threewheeler вже забезпечив собі лист замовлень на рік вперед. Більше того, британці мають намір поповнювати модельний ряд новинками щорічно.

Прем'єрний показ триколісного спорткара з унікальним ретро-дизайном Morgan Threewheeler відбувся на Женевському автосалоні. Наступна точка, де відбудеться масштабний показ екзотичної новинки, розташована в Гудвуді - Threewheeler пред'являть британцям в рамках традиційного "Фестивалю швидкості" на початку липня. Проте весь цей час компанія Morgan формувала списки охочих придбати такий дивний автомобіль, і до сьогоднішнього дня їх набралося  480. Зазначається, що більшість замовників проживають за межами Великої Британії.

Таким чином, план Morgan реалізувати цього року тисячу своїх автомобілів виглядає цілком обгрунтованим, з урахуванням того, що в 2010 році британському виробникові вдалося продати тільки 740 своїх машин. Британці заявили, що мають намір представляти нову модель щороку.Чергова прем'єра вже запланована на Женевський автосалон 2012 року. Але поки невідомо, що саме представить виробник. Зате відомо, що в 2013 році Morgan представить чотиримісну новинку під назвою EvaGT.

Зараз ви читаєте новину «Придбати триколісний спорткар від Morgan захотіли вже майже 500 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути