пʼятниця, 29 січня 2016 18:15

Opel розсекретив дизайн нового концепткара
12

Фото: Opel

Компанія Opel повністю розсекретила GT Concept.

Новинка — це спортивне купе зі средньомоторним компонуванням і заднім приводом. Повноцінна прем'єра відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні. Про це повідомляє портал Znaj.ua.

Opel GT Concept виконаний у футуристичному ключі. Також розробники звернулися до спадщини Opel - запозичили окремі елементи у прототипів Opel Experimental GT і Vauxhall XVR 1960-х років. Червоні передні колеса - це відсилання до мотоцикла Opel Motoclub 500, що випускався в кінці 1920-х, а сама назва взято у купе Opel GT 1968-1973 років.

Автомобіль отримав довгий капот, лобове скло, що плавно переходить в похилий панорамний дах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Opel опублікував перший тізер спорткупе GT

Одна з найбільш цікавих деталей проекту - електропривідні двері без ручок, що відкриваються при натисканні сенсорну панель і частково ховаються під передні колісні арки. Звичних дзеркал заднього виду теж немає - їх замінили камери, зображення з яких транслюється на два екрани в салоні. Доповнює технології концепта - світлодіодна матрична оптика IntelliLux LED.

Нагадаємо, німецька компанія BMW анонсувала нову технологію Mirrorless Concept. Вона передбачає встановлення відеокамер замість традиційних бокових дзеркал.

Зараз ви читаєте новину «Opel розсекретив дизайн нового концепткара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути