четвер, 04 липня 2013 11:44

Opel розсекретила абсолютно новий Insignia Country Tourer

Автор: Фото: infosmi.net
 

Компанія Opel розсекретила абсолютно новий Insignia Country Tourer, світова прем'єра якого відбудеться на Франкфуртському автосалоні у вересні цього року.

Автомобіль, що доповнює щойно оновлене сімейство Insignia, є свого роду універсалом-кросовером і кидає виклик Audi A6 Allroad.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Opel почав обкатувати європейського "близнюка" Opel Insignia

Кліренс Country Tourer збільшений на 20 міліметрів, а пороги і бампери у нижній частині прикриті захистом матового сірого кольору. Зовні новинку також можна відрізнити за більш масивною решіткою радіатора, що збільшує схожість із SUV, хромованою вставкою під пластиною номерного знака і двох хромованих патрубків вихлопної системи.

Opel Insignia Country Tourer має автоматичний повний привід із муфтою Haldex у якості міжосьового диференціала і функцією перерозподілу кругового моменту між осями; підвіска також управляється електронікою, забезпечуючи плавність ходу і слухняність на легкому бездоріжжі.

Зараз ви читаєте новину «Opel розсекретила абсолютно новий Insignia Country Tourer». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути