четвер, 30 травня 2013 09:44

Opel, Chevrolet і Geely хочуть виробляти автівки в Україні

Opel, Chevrolet і Geely хочуть виробляти автівки в Україні
Компанії ведуть переговори про початок виробництва своїх автомобілів на ЗАЗ. Фото: autoweek.com.ua

Opel, Chevrolet і Geely зацікавилися виробництвом в Україні.

Про це з посиланням на слова генерального директора General Auto Group, що займається імпортом автомобілів Opel і Chevrolet, Андрія Кунаха пише "Комерсант-Україна"

За його словами, ці компанії ведуть переговори про початок виробництва своїх автомобілів на Запорізькому автомобілебудівному заводі (ЗАЗ). За словами менеджера, Opel обговорює можливість випуску на ЗАЗі моделей Opel Astra Classiс і Zafira Classic, а Chevrolet - модель Lacetti. Зібрані в Україні автомобілі стануть дешевше на 5%.

Директор дистриб'юторської компанії Geely (входить до групи АІС) Андрій Самохвалов вчора заявив, що Geely також найближчим часом відновить складання двох моделей автомобілів на Кременчуцькому автоскладальному заводі. Вже цього місяця почнеться збірка седана Geely MK, а в майбутньому виробництво розшириться за рахунок моделі Geely Emgrand.

А напередодні про підписання договору з компанією China Anhui Jianghuai Automobile Co. Ltd (JAC) повідомила корпорація "Богдан" - на Черкаському автозаводі будуть випускати седан C-класу JAC J5 і кросовер JAC S5 (клас SUV-Compact).

Зараз ви читаєте новину «Opel, Chevrolet і Geely хочуть виробляти автівки в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути