понеділок, 10 липня 2017 14:05

Новий Nissan отримав систему автономного керування

Новий Nissan отримав систему автономного керування
Продажі Nissan X-Trail з системою ProPilot вже почалися в Японії. Фото: autoconsulting

Новий Nissan X-Trail став другою моделлю Nissan після Nissan Serena, яка матиме систему автономного управління ProPilot.

Можна буде в автономному режимі прискорювати і сповільнювати автомобіль, а також повертати під час руху в межах однієї смуги.

Продажі Nissan X-Trail з системою ProPilot вже почалися в Японії. Про це повідомляє autoconsulting.

Nissan X-Trail є найпопулярнішим кросовером в світі. Він має відмінну керованість і використовує інноваційні технології, включаючи системи інтелектуального екстреного гальмування, а також систему кругового огляду з інтелектуальним помічником парковки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Ferrari анонсувала перший кросовер

У новому Nissan X-Trail крім появи системи ProPilot модифікували систему інтелектуальної допомоги при парковці. Модель отримала нову функцію "hands-free" для задньої підйомної двері з електроприводом. Щоб привести в дію механізм автоматичного відкриття дверей багажника, достатньо всього лише провести ногою під заднім бампером.

Компанія Lincoln повідомила про те, що найбільший в лінійці бренду позашляховик Navigator 2018 модельного року отримав подовжену версію. Єдиним доступним силовим агрегатом буде 3,5-літровий V6 biturbo потужністю в 450 к. с., який зістикують з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Зараз ви читаєте новину «Новий Nissan отримав систему автономного керування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути