пʼятниця, 20 листопада 2015 10:28

Новий трамвай випробували у Києві

 

Новий львівський трамвай пройшов перші технічні випробування і вийшов на тестову поїздку у Києві. Про це повідомляють "Вести".

"Якщо тестування поїзда буде вдалим, то вже у грудні ця новинка з'явиться на лінії швидкісного трамваю, буде їздити за маршрутами №1, 2, 3", — запевнила "Вести" спікер "Київпастрансу" Анна Бондар.

Львівські п'ятисекційні трамваї Т5В64 довжиною 30 м. мають просторі вагони, розраховані на перевезення до 287 осіб. Вони оснащені системами опалення та кондиціонування, спецобладнанням для перевезення людей з обмеженими можливостями. Скоро у них встановлять Wi-Fi та пристрої для підзарядки ґаджетів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві випробують український трамвай нового покоління

Крім того, трамвай низькопідлоговий по всій своїй довжині, що дуже зручно для батьків із дитячими колясками та людей з обмеженими можливостями.

Нагадаємо, тендер на поставку в Київ нових трамваїв виграло українсько-німецьке підприємство "Електротранс", що входить до складу "Електрона".

Зараз ви читаєте новину «Новий трамвай випробували у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути