четвер, 28 січня 2016 14:30

Новий Opel Meriva не витримав дорожніх тестів
6

Фото: motor1.com

Під час чергового тестування в Скандинавії нова Meriva заглохла на трасі.

Через це Opel буксирували іншим автомобілем. Про це повідомляє Телеграф.

У компанії не повідомили, що сталося з тестовим екземпляром, але, судячи по знімках, поломка була досить серйозною – в тестовий центр її довелося буксирувати за допомогою Toyota Hilux.

Тести для того й існують, щоб виявити слабкі місця майбутнього автомобіля і "підлатати". Цікаво все-таки інше: на фотографіях видно, як Hilux буксирує не тільки Meriva, але і Peugeot 2008.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Rolls-Royce почав випробування нового Phantom

Нова Meriva істотно відрізняється від нинішньої моделі: модель перестала бути мінівеном і стала подібною до популярних кросоверів. Більшість нових елементів поки приховує камуфляж, але і так видно, що автомобіль буде мати нову струнку решітку радіатора, нові стрілоподібні фари і двері,що розкриваються традиційно. На дверцятах багажного відділення видніється новий невеликий спойлер.

Новий Opel Meriva розроблений спільно з PSA Peugeot-Citroen. Автомобіль використовує нову платформу EMP2, яка також лежить в основі Citroen C4 Picasso / Grand C4 Picasso і Peugeot 308. Попереднім "візком" для Meriva служила платформа Delta від GM.


Можна очікувати кілька варіантів бензинових двигунів, включаючи 1,0-літровий трициліндровий потужністю 103 к. с. і турбований 1,4-літровий двигун з чотирма циліндрами та потужністю 123 і 148 к. с. Також у Meriva може з'явитися 1,6-літровий дизельний CDTI, що розвиває 93 к. с.

Зараз ви читаєте новину «Новий Opel Meriva не витримав дорожніх тестів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути