середа, 10 лютого 2016 17:32

Нова модель Tesla коштуватиме близько $25 тис

Нова модель Tesla коштуватиме близько $25 тис

У США електромобіль Tesla Model 3 буде коштувати від $35 тис, але влада компенсовуватиме частину суми.

Ще у вересні 2015 року Ілон Маск анонсував новий бюджетний автомобіль на електричній тязі Tesla Model 3 за рекордно низькою ціною $35 тис. Про це повідомляє Age Of Comp.

Машину покажуть в кінці березня, тоді ж почнуть приймати попередні замовлення, а реальні поставки почнуться в другій половині 2017 року.

У США діє відразу кілька програм податкових відрахувань для покупців екологічно чистих машин. Є федеральна програма, а є програми окремих штатів. З урахуванням цих відрахувань вартість машини для американця виходить досить пиємною.

Жителі різних штатів заплатять різну ціну. Найбільше пощастило жителям Луїзіани: у них сума відрахувань така, що теоретично Tesla Model 3 може обійтися всього в $22,1 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla презентує бюджетні моделі електромобілів

Стандартний федеральний відрахування для всіх — $7,5 тис. У більшості штатів діє додатковий місцевий вирахування $2,5 тис. Тобто Tesla Model 3 для жителів багатьох штатів обійдеться всього $25 тис.

Tesla Model 3 стане не єдиним дешевим електрокаром на ринку. В січні на виставці CES компанія Chevrolet показала концепт майбутньої моделі Chevy Bolt, для якого заявлена максимальна дистанція ходу 320 км (200 миль) від однієї зарядки за ціною $37,5 тис без урахування податкових пільг.

Зараз ви читаєте новину «Нова модель Tesla коштуватиме близько $25 тис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути