вівторок, 12 квітня 2016 17:51

Nissan поповнить модельний ряд електромобілями

Nissan поповнить модельний ряд електромобілями

Японський автовиробник Nissan розробляє нову модульну платформу, яка дозволить будувати моделі з електричними силовими установками.

Про це повідомив виконавчий віце-президент автовиробника Сіро Накамура, передає AutoExpress.

"Ми не хочемо обмежувати себе у розробці електромобілів тільки Leaf. Ми – провідний виробник електрокарів, але навряд чи зможемо залишатися таким лише з однією моделлю, тому і хочемо розширити лінійку. Може бути, за рахунок кросовера або спорткара", – розповів Накамура.

У компанії Nissan йдуть роботи над декількома гібридними моделями. Зокрема, одна з перспективних розробок використовує двигун внутрішнього згоряння для зарядки акумуляторів. Крім цього, бензо-електричний силовий агрегат отримає кросовер Juke наступного покоління з електричними компонентами . До складу цієї установки увійде електричний двигун від хетчбека Leaf.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні готують перший у світі Nissan Leaf для професійного ралі

На щорічних зборах акціонерів компанії Nissan влітку минулого року, виконавчий віце-президент Хідеюкі Сакамото сказав, що у центрі стратегії мобільності з нульовими викидами шкідливих речовин Nissan – електромобілі.

Нагадаємо, автомобільна корпорація Nissan до першого кварталу 2017 року не має в планах початку офіційних продажів в Україні своїх електромобілів.

Зараз ви читаєте новину «Nissan поповнить модельний ряд електромобілями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути