середа, 14 лютого 2024 22:12

Nissan оновив модель Juke: що змінилося
5

Nissan оновив модель Juke до версії 2024 року.

Розробники хочуть, щоб авто виділялося у переповненому сегменті малих позашляховиків. Екстер'єр майже не змінився, але інтер'єр оновили, повідомляє Carscoops.

Збільшили дисплей інформаційно-розважальної системи до 12,3 дюйма, покращили форму та оздоблення. Додали нове флагманське оздоблення N-Sport і повернули опцію оформлення у жовтому кольорі.

Дисплей розташований у верхній частині дещо переробленої приладової панелі з нахилом у бік водія. Набагато більший дисплей входить у стандартну комплектацію та може поєднуватися з новою 12,3-дюймовою конфігурованою цифровою панеллю приладів. Оновлена інформаційно-розважальна система підтримує бездротовий зв'язок Android Auto й Apple CarPlay і оснащена вдосконаленою системою розпізнавання голосу.

Кардинально оновили інтер'єр авто
Фото: Nissan
Кардинально оновили інтер'єр авто
Кардинально оновили інтер'єр авто
Кардинально оновили інтер'єр авто
Кардинально оновили інтер'єр авто

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Nissan презентував нову лімітовану модель спорткара Skyline

У Nissan кажуть, що шкіряний матеріал навколо керма став більш гладким на дотик, ящик для рукавичок тепер більший, додали нові сидіння разом з оновленим центральним підлокітником. Вони мають забезпечувати більшу підтримку. Завдяки електричному ручному гальму, бездротовій зарядній панелі та роз'ємам USB-A/USB-C для всіх пасажирів Juke відповідає стандартам 2024 року.

Зовнішні оновлення обмежуються переглянутою палітрою кольорів і новими колісними дисками діаметром до 19 дюймів. Можна тепер обрати жовтий колір оформлення.

.На ринок виходить новий електропозашляховик, дешевший за Renault Logan. У мережі з'явилися світлини нового електропаркетника MG, який виявився дуже схожим на китайське авто Baojun Yep або ж Suzuki Jimny. Новинку розсекретили на патентних зображеннях.

Зараз ви читаєте новину «Nissan оновив модель Juke: що змінилося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути