середа, 05 лютого 2014 19:27

Німці показали передсерійний позашляховик Volkswagen Taigun
5

Компанія Volkswagen показала в Нью-Делі доопрацьований варіант передсерійного прототипу Taigun.

Німці кажуть, що цей помаранчевий позашляховик максимально наближений до конвеєрного варіанта, який з'явиться в автосалонах світу в 2015 році.

Виробник стверджують, що потенційні покупці авто хотіли мати простий доступ до запаски та більший об'єм багажного відсіку у серійній машині. Задовольнити ці вимоги допомогло перенесення запасного колеса з салону на задні двері.

Довжина машини, як і раніше, не перевищує 4 метрів (3,95 з запаскою), ширина сягає 1,73 метра, а висота - 1,57 метра. Колісна база в 2,47 метра і маса 998 кілограмів не змінилися.

Під капотом невеликого паркетника - трициліндровий бензиновий мотор з віддачею близько 110 кінських сил і тягою до 176 Нм (при 1500 об/хв). Управляється моноприводний кросовер шестиступінчастою механічною коробкою передач. Першу сотню автомобіль набирає за 9,2 секунди. Максималка обмежена відміткою в 186 кілометрів на годину. Німці пообіцяли витрату у 4,7 літра на сотню і 1000 кілометрів на одному баку.
Зараз ви читаєте новину «Німці показали передсерійний позашляховик Volkswagen Taigun». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути