четвер, 24 березня 2016 12:00

Надійний захист автомобіля або як уникнути викрадення

Надійний захист автомобіля або як уникнути викрадення

Автомобіль не розкіш, а засіб пересування, але навряд чи з цим твердженням погодяться зловмисники. З кожним роком у нашій країні все більше викрадених автомобілів - лише за перші два місяці 2016 року показник викрадень в Україні зріс на 44%.

Торік найпопулярнішими для викрадення моделями стали Toyota, Mercedes-Benz, BMW, Mitsubishi, Honda, Lexus і Audi. І навіть якщо ви щасливий власник однієї з цих іномарок, це не зобов'язує опинитися в ситуації, коли, вийшовши з під'їзду, ви не знайдете свого автомобіля. На жаль, думка про те, що ситуацію можна було попередити, з'являється надто пізно.

Автолюбителям слід визначити для себе пріоритети: або залишити все як є, або почати пошук сучасної протиугінної системи.

Сьогодні лідируючі позиції на ринку протиугінного захисту займає супутникова система безпеки Benish GUARD. Основною її перевагою є комплекс послуг з обслуговування та реагування на позаштатні ситуації, які фіксує обладнання, встановлене на автотранспортний засіб. Система реагує миттєво на несанкціоноване відкриття дверей, капоту або багажника, відключення електроживлення, буксирування, а також удар по автомобілю.

Сигнал тривоги надходить до диспетчерського центру Benish GPS, співробітники якого негайно зв'язуються з автовласником і сповіщають про позаштатну ситуацію, яка виникла. Щоб запобігти викраденню, диспетчер може віддалено заблокувати двигун автомобіля і викликати поліцію до місця події. У разі необхідності, викличуть швидку допомогу, евакуатор або інші екстрені служби.

Важливо, що диспетчерський центр Benish GPS працює цілодобово, без вихідних і свят.

З Benish GUARD можна не боятися про збереження свого автомобіля. Адже завдяки компанії Benish GPS від крадіжки були захищені тисячі транспортних засобів, а за 13 років роботи не було зафіксовано жодного випадку викрадення авто, оснащеного супутникової протиугінною системою Беніш Гард.

Зараз ви читаєте новину «Надійний захист автомобіля або як уникнути викрадення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути