понеділок, 18 квітня 2016 10:29

Нацполіція шукає заміну Toyota Prius

Нацполіція шукає заміну Toyota Prius
фото: veddro.com

Поліція шукає альтернативні варіанти патрульних автомобілів, оскільки Toyota Prius не відповідає усім вимогам поліцейських.

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе розповіла про те, що незабаром патрульна поліція на зміну Toyota Prius може отримати нові автомобілі, передає Укрінформ.

Деканоїдзе вважає, що Toyota Prius не найідеальніша машина для патрульної поліції. Зокрема, цим автомобілем неможливо блокувати дорогу порушника під час переслідувань.

"Так, можливо, коли у нас буде повне фінансування, ми будемо купувати авто, які більше підходитимуть для цілей поліцейських. Я зараз не буду розкривати всі секрети, але думаю, що незабаром ми оновимо наш автопарк ", - каже Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська поліція поповнила свій автопарк новенькими "Рено"

Наразі йдуть переговори з Японією, щоб оновити автопарк української поліції.

Нагадаємо, Кабмін планує закупити на 43 млн грн гібридних Prius та кросоверів Toyota RAV4. Кабмін України має намір закупити для Нацполіції гібридні SUV, які споживають близько 5 л на 100 км.

Зараз ви читаєте новину «Нацполіція шукає заміну Toyota Prius». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути