четвер, 19 грудня 2013 12:09

На заправках продають автоп'ятки, які захищають взуття водія від протирання

На заправках продають автоп'ятки, які захищають взуття водія від протирання

На автозаправках країни та в деяких взуттєвих магазинах з'явився новий продукт - автоп'ятка. Це шкіряний аксесуар, який водій одягає на каблук. Автоп'ятка захищає взуття від протирання та забруднення, коли водій тисне на педаль газу.

"Кожен автомобіліст знає, як зношується взуття за кермом, - говорить Віталій Палко, 42 роки, представник торгової марки "Хельгарт". Компанія є розробником і засновником масового виробництва товару в Україні. - Якщо водій один раз зіпсував дорогі туфлі, то потім старається одягати на дальні поїздки спортивне взуття. Дехто кладе поверх гумового коврика під ноги ще і м'який. Дехто навіть перевзувається в машині. Тому ми придумали автоп'ятку. Особливо корисна річ, якщо ви носите замшеве чи лакове взуття."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: EuroNCAP визначили десять найбезпечніших автомобілів 2013 року

Аксесуари виготовляються з міцної натуральної шкіри. Кріпиться на нозі на гумці або ремінцях. Захист на взуття легко одягається та знімається. Однак, якщо водій вийшов з авто лише щоби випити кави, забігти в магазин чи заправити машину, знімати її не обов'язково. Одна автоп'ятка гарантовано витримує 20 тисяч кілометрів пробігу.

"Особливо популярний аксесуар серед жінок. По-перше, їх взуття делікатне і красиве. Тому щоб його не псувати краще користуватися автоп'яткою. По-друге, сьогодні можна придбати або замовити автоп'ятки різних кольорів, на каблуки, шпильки і на туфлі-лодочки. Навіть з модними квітами та метеликами. Тому аксесуар став не тільки корисною, але і модною штучкою для жінок."

На ринку пропонують три види накладок - жіночі, чоловічі та унісекс. Коштує автоп'ятка до 200 грн.

"Це не є великі гроші, якщо ви захищаєте взуття за 2000 гривень, - додає Віталій. - Крім того, одна автоп'ятка підходить до різного вашого взуття - зимового, літнього, осіннього."

Зараз ви читаєте новину «На заправках продають автоп'ятки, які захищають взуття водія від протирання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути