четвер, 16 березня 2017 11:03

На які новинки Женевського автосалону варто звернути увагу українцям
5

Женевський автосалон завершиться через 4 дні.

Серед представлених на ньому автомобілів Gazeta.ua спробувала виявити ті, які можуть стати популярними на українському ринку. Допоміг у цьому автоексперт Олег Василевський.

"Серед машин, які мають перспективи в українського споживача, можу назвати нову Ford Fiesta, Suzuki Swift, Nissan Qashqai, Mitsubishi Eclipse Cross і Kіа Pіcanto. Вони симпатичні, доступні і добре зроблені".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назад у минуле: 10 ретро реклам автомобілів

Ford Fiesta ST 2018 має агресивніший вигляд від попередньої моделі за рахунок зміненого обвісу. Це перший Ford, який оснастили новим двигуном - триціліндровим 1,5-літровим турбоагрегатом. Потужність - на 197 к.с. До "сотні" розганяється за 6,7 с. Має 3 режими: нормальний, спортивний і трековий. Орієнтовна вартість - від $ 22335.

 

Suzuki Swift нової варіації отримав 1,0-літровий турбомотор на 112 к. с. Має гібридну версію на 99 к.с. Ще одне нововведення - опціонний повний привід Allgrip. Також автівку обладнали безключовим доступом, діодними фарами і системою превентивного гальмування.

 

Nissan Qashqai 2018 року має автономну систему Piloted Drive. Це не повноцінний автопілот, а напівавтоматична система. Вона допоможе водію у щільному трафіку за рахунок автоматичного гальмування та прискорення на невеликій швидкості. Двигуни будуть, як і в попередніх варіаціях - потужністю від 110 к.с. до 163 к.с.

 

Mitsubishi Eclipse Cross побудували на базі Outlander. Новий кросовер займе нішу між ASX і Outlander. Має 1,5-літровий бензиновий турбодвигун і варіатор. Також "дизель" об'ємом 2,2 літра, який працює в парі з автоматом. Потужність - 175 к.с. Вартість Mitsubishi Eclipse Cross поки що невідома.

 

Хетчбeк Kіа Picanto обладнали атмосферним бензиновим двигуном об'ємом 1,0 або 1,25 л. Також скоро обіцяють літровий турбодвигун T-GDI потужністю 100 к.с.

 

У Женеві показали найпотужніший і найшвидший серійний автомобіль Ferrari - 800-сильний 812 Superfast. Автомобіль має атмосферний 6,5-літровий двигун V12 і 7-ступеневий робот. Максимальна швидкість досягає 340 км / год.

Зараз ви читаєте новину «На які новинки Женевського автосалону варто звернути увагу українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути