середа, 22 травня 2013 11:06

Mitsubishi показала недорогий седан Attrage для країн, що розвиваються

Компанія Mitsubishi офіційно представила новий седан Attrage - чотирьохдверну версію хетчбека Mirage зі зміненим дизайном. Свою зовнішність новинка успадкувала (на щастя, лише частково) від концепту G4, який дебютував на Шанхайському автосалоні місяць тому.

Конструктивно Attrage цілком сучасний. Mitsubishi розробила для седана найлегший у своєму класі кузов із застосуванням високоміцної сталі; силова установка складається з 1,2-літрового бензинового MIVEC невідомої потужності та 5-ступінчастою МКПП або варіатора. Витрата бензину становить не більше 5 л/100 км. Також Attrage може похвалитися відмінною маневреністю у місті за рахунок короткого переднього звису радіус розвороту не перевищує 4,8 м.

Виробництво Mitsubishi Attrage почнеться в липні 2013 року на заводі в Таїланді обсягом не менше 100 тис. одиниць на рік. Компанія позиціонує седан як глобальний і планує вивести його на багато ринків, в тому числі і в США.

Зараз ви читаєте новину «Mitsubishi показала недорогий седан Attrage для країн, що розвиваються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути