вівторок, 11 жовтня 2016 10:37

Мільйонер готовий продати Bentley Mulsanne за 32 гривні

Мільйонер готовий продати Bentley Mulsanne за 32 гривні
autocentre.ua

Глава виробника спортивних автомобілів Lister Cars продасть Bentley Mulsanne на аукціоні. Стартова ціна - 1 фунт, що 32 грн.

Не виключено, що Лоуренс Уіттакер, генеральний директор британської компанії Lister Cars, таким способом вирішив дізнатися, якою є межа людської жадібності. Суть в тому, що на eBay можна виставити на продаж той чи інший лот за початковою ціною в $1 (або фунт). При бажанні продавець має можливість вказати бажану суму, нижче якої він не опуститься. Також може бути резерв та інше. Британський мільйонер не став вводити які-небудь обмеження, вказавши лише крайній термін, по закінченню якого Bentley Mulsanne піде того, хто останнім зробив ставку, повідомляє Автоцентр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крихітний Peel P50 продали на аукціоні майже за $200 тисяч

Лоуренс Уіттакер купив Бентлі у 2012 році за $345 тис. За його словами, зрозумів, що ця машина не потрібна. За минулі роки мільйонер наїздив на ній всього 42 тис км.

Термін закінчення торгів намічений на 16 жовтня, 20:00. Правда, купити машину за 1 фунт або навіть за 10 000 фунтів вже не вийде. Адже станом на 10 жовтня (17:00), ставки досягли 75,1 тис. фунтів. Втім, це все одно недорого. Для порівняння, 3-4-річний Bentley Mulsanne в Україні коштує $200-250 тис.

Нагадаємо, на торгах Mercedes-Benz Sale аукціонного дому Bonhams запропонують Mercedes-Benz 350 SL Roadster, який належав румунському диктатору Ніколае Чаушеску.

Зараз ви читаєте новину «Мільйонер готовий продати Bentley Mulsanne за 32 гривні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути