пʼятниця, 02 вересня 2011 10:37

Mazda готує до Франкфурту компактний кросовер СХ-5
13

Фото: Фото: Mazda

Японський автовиробник Mazda розпочав дорожні тести свого нового компактного кросовера СХ-5, який стане початковим у позашляховій гамі бренду. Перший представник нового покоління автомобілів Mazda буде офіційно представлений на автосалоні у Франкфурті.

Mazda привезе на автошоу, яке стартує 13 вересня, новий компактний кросовер Mazda CX-5, який стане першою машиною, що отримала пакет технологій SkyActiv і нову дизайнерську концепцію "KODO - Soul of Motion".

Моторна гамма для європейської версії кросовера буде включати 2-літровий бензиновий мотор SkyActiv-G і 2,2-літровий дизельний агрегат SkyActiv-D. Обидва мотори отримають два варіанти потужності. Дизельний варіант буде оснащений також переднім приводом і механічною коробкою передач. Ступінь стиснення обох моторів - 14:1. При їх розробці компанія приділяла підвищену увагу екологічності двигунів - дизельний мотор "викидає" в атмосферу 120 г / км. На глобальному ринку автомобіль з'явиться на початку наступного року.

Крім очікуваного компактного кросовера, на франкфуртському стенді автовиробника будуть представлені оновлена ??Mazda3, зі зміненим екстер'єром і інтер'єром, а також зразки нових моторів і трансмісією з технологіями SkyActiv.

Зараз ви читаєте новину «Mazda готує до Франкфурту компактний кросовер СХ-5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути