понеділок, 01 липня 2013 12:39

"Космічний" Volkswagen Buggy Up хочуть запустити у серійне виробництво
7

Фото: Фото: netcarshow.com

Volkswagen запатентував дизайн концепту Buggy Up у Сполучених Штатах.

Як правило, веселі й оригінальні концепти на зразок Volkswagen Buggy Up не проходять далі виставкових павільйонів різних автомобільних шоу. Однак Buggy Up може стати героєм абсолютно іншої історії. Так, за даними Autocar, німецький автовиробник запатентував дизайн концепту у Сполучених Штатах, що служить натяком на можливі серійні плани VW щодо автомобіля.

Джерела британського видання запевняють, що у штаті Volkswagen є прихильники серійного виробництва Buggy Up, проте поки виробник проводить дослідження на тему можливих обсягів продажів майбутньої моделі. Ймовірно, враховуючи специфічність концепту, цей показник не виявиться особливо великим.

Нагадаємо, що Volkswagen Buggy Up був представлений у 2011-му році на автосалоні у Франкфурті. Концепт побудований на базі сітікара Up, але нараховуючи 3584 мм у довжину, 1672 мм у ширину і 1288 мм у висоту, він дещо відрізняється за розмірами від свого "донора". Точніше він на 44 мм довше, на 31 мм ширше, але на 190 мм нижче стандартного Up.

Зараз ви читаєте новину «"Космічний" Volkswagen Buggy Up хочуть запустити у серійне виробництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути