четвер, 23 лютого 2012 09:42

Китайці розсекретили новий Lexus ES
6

Фото: Фото: carscoop.blogspot.com

Китайські Фотошпигуни поширили в глобальній Мережі фотографії нового покоління седана Lexus ES. Судячи з усього, седан привезли в Піднебесну для показу на Пекінській автомобільній виставці, яка відбудеться в квітні. ES отримав повністю новий дизайн і модернізовану платформу.

Судячи з фотографій, в Lexus не стали змінювати обраному не так давно курсу і забезпечили ES все тією ж фірмовою веретеноподібною решіткою радіатора. Це не єдине нововведення в екстер'єрі моделі: седан став виглядати більш динамічно і агресивно. Найімовірніше, істотно зміняться і ходові характеристики - при створенні Lexus ES використовується платформа нинішнього покоління Toyota Camry.

Інтер'єр нового ES також вдалося зафіксувати. Седан отримав нову, більш лаконічну архітектуру салону з масивним тунелем, причому центральна консоль складена з інших "цеглинок" - нового блоку клімат-контролю і великого дисплея, захованого під напливом пластика.

Найімовірніше, на фотографіях зображена версія ES250 для внутрішнього ринку Китаю. Вона, за деякими даними, буде оснащуватися 2,5-літровою "четвіркою" з 6-ступінчастим "автоматом". Отримає седан і традиційний 3,5-літровий V6. Крім того, не виключається і поява гібридної модифікації.

Зараз ви читаєте новину «Китайці розсекретили новий Lexus ES». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути