понеділок, 05 грудня 2016 11:26

Kia завезе в Україну гібридний кросовер
5

Фото: https://www.autocentre.ua/news/novinka/gibridnyj-krossover-kia-niro-v-evrope-zakazali-bolee-20-000-klientov-327728.html

2017 року в Україні з'явиться інноваційний кросовер від корейської компанії Kia. Це гібридний паркетник, в якому виробники поєднали економічність та екологічність.

Кросовер має звичайний бензиновий двигун, об'ємом 1,6 л, і 32-кіловатний електромотор з літійною полімерною батареєю. Її ємність - 1,56 кВт/год. Сумарна потужність Niro - 141 к. с. Він передньоприводний з модернізованою 6-ступеневою коробкою передач DCT і двома зчепленнями. Витрата пального у комбінованому режимі - 3,8 л/100 км, пише "Автоцентр".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали нову Honda CR-V

Kia Niro оснащений системою допомоги водієві DriVE WISE. Вона вмикає систему автоматичного екстреного гальмування, здатна розпізнавати автомобілі та пішоходів, стежить за розміткою і мертвими зонами. Автівка має активний круїз-контроль і самопаркувальник. У торпеді встановлений 7-дюймовий сенсорний екран.

Кросовер укомплектований модернізованою мультимедійною системою. Вона може синхронізуватися зі смартфонами завдяки Android Auto™ або Apple CarPlay™. Водночас бездротовий зарядний пристрій підтримуватиме ґаджети, пристосовані до такого способу заряджання, в тонусі.

Нещодавно Subaru випустила гібридний кросовер XV Hybrid tS. Його потужність - 150 к. с., об'єм бензинового двигуна - 2 л. До складу силової установки входить електричний мотор.

Зараз ви читаєте новину «Kia завезе в Україну гібридний кросовер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути