четвер, 09 жовтня 2014 16:38

Італійка "прикрасила" свій автомобіль 120 кг людського волосся
4

44-річна італійка Марія Лючія Муньо потрапила в Книгу рекордів Гіннесса покривши свій Fiat 500 справжніми людськими волоссям.

Як повідомляє The Daily Mail, на такий незвичайний "тюнінг" жінці, яка працює стилістом, знадобилося 150 годин. При цьому Муньо побила свій власний рекорд, встановлений в 2010 році. Тоді на автомобіль "причепили" 100 кг волосся, тепер же до них додали додаткові 20 кг.

За словами самої рекордсменки та її помічника Валентино Стассано, додаткове волосся на Fiat 500 уособлюють собою "свободу і мир у всьому світі". Муньо також зізналася, що використовувала в основному волосся, імпортоване з Індії, оскільки воно міцніше європейських.

Варто выдзначити, що крім втілення гуманістичних ідеалів, волосся також допомогли і збільшити вартість автомобіля - тепер цей Fiat 500 оцінюють мінімум в 100 000 доларів. До речі, за словами італійки, вона не розглядає авто виключно як витвір мистецтва і навіть їздить на ньому в магазин.

Зараз ви читаєте новину «Італійка "прикрасила" свій автомобіль 120 кг людського волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути